ALBERGINA AL FORN AMB TÀPERES PARMESÀ. FRESCOR DEL MEDITERRANI
Hui vos duc una recepta molt senzilla de preparar amb una explosió de frescor. Aquesta recepta la vaig tastar al Restaurant El Racó del Bon Gust, on tots els dilluns tinc costum d´anar. És el nostre xicotet racó. La podem presentar emplatada o bé sobre una tosta de pa artesà com preparen els meus amics del Grup València Pa de Qualitat. Aquesta és la meua versió. 

INGREDIENTES

Simplement necessitem un parell d’albergines, una tomata de pera, unes tàperes i una mica de parmesà ratllat. Sal i oli d’oliva verge.PROCÉS

En primer lloc calfem el forn a uns 180ºC i quan estiga calent fiquem les albergines en una cassola sobre paper d’alumini. Si les posem senceres les tenim que punjar una miqueta per evitar que esclaten dins del forn. Deixem una 1 hora aproximadament, segons la mida. Quan ja estiguen les deixem refredar i li llevem la pell. Tallem a tires l’albergina i la fiquem en un bol. Li afegim oli i remenegem.

Després simplement hem de trossejar la tomata. Afegim oli i sal i mesclem amb l’albergina. Afegim unes tàperes i tan sols ens queda emplatar.


Quan estiga tot ben emplatat, ratllem formatge parmesà i afegim unes gotetes d’oli d’oliva verge amb unes fulles de rúcula. Molt recomanable que acompanyem amb un bon pa de qualitat aquest aperitiu.


PROFIT


Leave a reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *