VISITEM GALICIA DE LA MÀ DE TASTAVINS BENIFAIÓ


Visitem Galicia de la mà de Tastavins en Benifaió. Una vesprada molt agradable i acogidora envoltats de vins de les bodegues Pazo Casanova en Ourense i Quinta de Cosuelo a Pontevedra. 

Quinta Cosuelo és una bodega que pertany a la subzona O Rosal amb DO Rías Baixas. D’aquesta bodega vam tastar Barbuntín, el vi més menut. Un vi monovarietal, desenfadat i fàcil de beure. Un albariño fresc, cítric, mineral amb tocs de fruta i un pas per boca equilibrat. 

Quinta Cosuelo es l’altre vi que vam tastar. Un vi amb Albariño en un 90%, Caiño blanco i Loureiro. Un vi més intens, aromes a frutes i llorer. En boca melós i elegant. Una locura.

De Pazo Casanova amb DO Ribeiro vam tastar els dos vins monovarietals de Treixadura, una varietat de la zona situada a la part dreta del Miño. Vins frescs i jovens. Vins moderns i desenfadats. 

Per acabar Fraga do Corvo, un vi negre de la DO Monterrei a Ourense. Un vi on la Mencía és la protagonista. Intensitat d’aromes a fruta roja a tostats amb un pas fàcil per boca. Un vi redó, amable molt equilibrat que convida a beure.
Tot açò acompanyat amb les conserves tradicionals gallegues Los Peperetes. Una verdadera pasada. Tornarem a Tastavins per a viatjar amb ells per tota la geografia del nostre país.

Leave a reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *