TERCERA EDICIÓ DE LA RUTA GASTRONÓMICA "MESURA I MOSSET" D´ ALCÀSSER

La ruta de tapes “Mesura i Mosset”, que fa de la promoció local i del foment de la riquesa i varietat de sabors els seus objectius principals, començarà el divendres 27 de juny, i tindrà una duració de cinc caps de setmana, fins el 26 de juliol.

L’entitat organitzadora, integrada pels locals participants amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Alcàsser, pretén fomentar la participació i crear un punt d’encontre entre bars, restaurants i empreses del sector de la restauració. D’aquesta manera, són 16 els locals que participen i que oferiran al públic la tapa amb la que concursen, a un preu de dos euros que inclourà la beguda.

El públic, que al mateix temps és jurat, podrà votar per la tapa que millor considere i, a més, entrarà en el sorteig d’una tablet. No obstant, serà necessari haver consumit el total de les tapes presentades que s’acreditarà mitjançant el segell dels establiments. D’altra banda, la tapa guanyadora li comportarà al seu creador un premi en forma de detall commemoratiu que portarà la inscripció “Millor tapa de la III edició de Mesura i Mosset d’Alcàsser”.


Font: Raquel Tarazona. Ajuntament d´Alcàsser.
Leave a reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *