RESUM 2ª EDICIÓ KANRÒS EN PEROL. CONSERVANT LA TRADICIÓ.

El passat dissabte tingué lloc a Alcàsser la segona edició del kanròs en Perol organitzada per el restaurant kanròs. Un event al que no li va faltar de res. Bon ambient, bona participació, col.laboradors com AgroLIFE que ens va proporcionar les bledes i els espinacs i Arroz la Perla que ens oferir l´arròs. La bodegueta Els Pilonets van patrocinar el 2on premi. Un total de 12 equips del poble i de fora del poble amb un total de 120 participants. Vos deixe xicotet resum. El proper any vos esperem a tots allí.


COL.LABORADORS

ARROZ LA PERLA


AGROLIFE

BODEGUETA ELS PILONETS


Patrocinador del 2on premi del kanròs en Perol
LA ORGANITZACIÓ

Desde les 8 del matí i durant tota la setmana tot el equip estagué preparant tots els detalls per a que no faltara de res el dissabte. Encara que haviem d´agafar forces perquè el día sería llarg.ELS EQUIPS 

Els equips anaven aplegant, recogíen els ingredients del arròs en perol i començaven a preparar tots els elements al seu lloc de treball. Encara que alguns feren bona cosa de festa.

La Colla la Pea. Guanyadors de l´actual edició. Enhorabona xics!!!

La Bona Taula. Guanyadors de la primera edició del kanròs en perol preparant els ingredients i raonant bona cosa. 


Artistes del nivell de Miquel Gil també van participar. Nomes ens faltà que duguera la guitarra i ens fera volar. Quina llàstima.

Equips fins de 18 participants. El perol era ben gran.
Els equips preparant els ingredients, encara que alguns estaven mes concentrats que altres.
Equips molt profesionals de l´escola de Xest que ens dugueren el pa per a esmorzar. Boníssim.

La festa va ser el ingredient principal
Els germans Valero treballaren amb  molt de ritme i molta profesionalitat. No van perdre cap detall. 
Bon ambient i armonía 
Tinguerem temps per a fe-nos fotos amb el jurat, les ames de casa, els col.laboradors i els equips. Jaume i Paco no pergueren cap detall encara que per dins teníen molta feina.

EL EQUIP QUE VA FER POSIBLE EL KANRÒS EN PEROL


EL JURAT

Tinguerem el plaer de contar amb Nieves, presidenta de les ames de casa Tyrius d´Alcàsser, Pascual Laza, Coordinador del Cefire d´ Hostelería i asesor tècnic per a les families, hostelería i turisme i industries alimentaries, Paco Alonso, periodista de TVE i co-fundador de Wikipaella i Santi, un servidor, que participà com a blogger de Rec&Rec Gastronòmic. Una deliberació molt renyida perque els arrossos estaven tots molt bons. Valorarem el plat en el seu conjunt i aspectes com la textura i la cocció dels ingredients, el punt de l’arròs, la proporció de caldo i la textura d´aquest. 

ELS GUANYADORS

Aquestos xics son els actuals guanyadors del kanròs en Perol. Veïns de Vilamarxant i Riba-Roja de Túria els valgué la pena vindre desde la comarca de Camp de Túria. Segur que el proper any tornaràn a participar en este event.
MOMENTS DEL MATÍ

Al llarg del matí els participants arreplegaren els ingredients, prepararen tots els perols, bombones de gas, paletes, torcamans, etc. i es posaren a preparar el arròs en perol. Alguns es feren unes quantes casalletes per a obrir la gana. A altres no els va fer falta.


ENTREGA D´INGREDIENTS
ELS PREPARATIUS


LA COCCIÓ

Quan alça el bull tot es alegría. Perols de tota clase. Porcelànics, d´alumni i de ferro colat. El resultat sempre molt bo.
MOMENTS DEL JURAT

Els equips van estar molt disputats. Van haver arrossos molt bons.

ENTREGA DE PREMIS

2on CLASSIFICAT

1er CLASSIFICAT

Esperem que la propera edició disfrutem igual o més. Gracies a tots per la vostra participació i l´any que ve més.

REC&REC GASTRONÒMIC

Leave a reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *