REMENAT DE BOTIFARRA, POMA, PANSES I PINYONS. SUBLIME


Receptes ràpides i fàcils per a joves, solters i gent amb pressa. Per l’entrada d’aquesta setmana he agafat una recepta senzilla i ajustada al temps de què disposem de vegades. Remenat de botifarra amb poma, panses i pinyons. Una recepta per a “caure de cul”. Al meu poble li diguem botifarró.
Per elaborar el plat vaig escollir productes artesans del meu poble. Aquesta vegada vaig comprar botifarra de ceba. A mi m´agrada elegir  carnisseries amb tradició i amb molt bona matèria primera.
INGREDIENTS
2 botifarres de ceba
1 poma
1 grapat de panses
1 culleradeta de pinyons.
2 ous
Oli
Sal
LA RECEPTA
Desfem una botifarra de ceba i la sofregim en una paella amb unes gotes d’oli. Seguidament afegim la poma trossejada en quadres xicotets. Una vegada veiem que la poma està suant i una mica daurada, hi afegim les panses i els pinyons. Finalment agafem un parell d’ous, els batem només un poquet i els aboquem.
Remenegem i retirem la paella del foc amb la intenció que s’acabe de fer amb el foc residual. D´aquesta manera ens queda molt més cremós. Podeu acompanyar-lo amb unes llesques de pa de qualitat tostaet. El resultat no vos el puc descriure. Està impressionant.

Leave a reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *