PASTISSERIA ZARAGOZÁ. PREPARANT EL NADALS´acosta el nadal i es moment de sopars, dinars, el tito, el putxero i els rojos, la ensaladilla i la sopa. Com no pot ser d´altra manera, després de les fartaes ens queda sempre un xicotet espai per al dolç i en Alcàsser d´això en sabem prou. Prop del Mercat del poble podeu encontrar la Pastissería Zaragozá. Una pastissería que jo considere de nova generació, adaptada als temps que corren sense oblidar el forn tradicional i tots els seus dolços.

Va ser al 1992 quan Pepe Zaragozá es va decidir per la pastissería com a professió. Des d´aleshores  va conseguir molts reconeiximents en plats de postres i en decoració de tartes També podem destacar la seua formació al costat del més que reconegut mestre Paco Torreblanca
Pero si hi ha que destacar una data va ser el 9 d´agost de 2002. Aquell día va obrir una nova etapa en la seua vida. Comença així un nou projecte de la mà de la seua dona Vicen obrint el que avui coneguem com la Pastissería ZaragozáUna pastissería en la que podeu encontrar dolç contemporani, pastisseria salada, bollería, càtering, i dolços clàssics com el Plat de Glòria, les coquetes d’arrop o la pilota dolça.Aquestos nadals podeu trobar els pastissos típics com son el pastisset de moniato, el de carabassa, el d’ametla amb moniato o amb cabell d’àngel, el de glòria, el de xocolate o el de avellana en moniato o inclús un de cacauet i nocilla. Torrons de jijona o crema cremada, polvorons, confitures, troncs nadalencs, centres salats i dolços. Tot un espectacle. 
De tota manera pense que el millor serà que paseu a probar-ho i així decidiu quin vos agrada més. Segur que no sabreu per quin decidir-vos.

Bon nadal 

Pepe Zaragozá

Recetas sencillas en Rec&Rec Gastronòmic

Leave a reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *