IV CONCURS NACIONAL D'ESPARDENYÀ A ALZIRA.

IV CONCURS NACIONAL D'ESPARDENYÀ A ALZIRA.

Alzira transforma el IV Concurs Nacional d’Espardenyà en una Festa Gastronòmica

L’Ajuntament d’Alzira ha estat el marc de la presentació oficial del IV Concurs Nacional d’Espardenyà Valenciana Francisco José García, que es desenvoluparà el proper diumenge 8 de març des de les 10 hores a la Plaça del Regne organitzat conjuntament per l ‘Ajuntament d’Alzira, per mig de la regidoria de festes que dirigeix Xavi Pérez, i Tus Noticias de la Ribera.


L’Alcalde de la ciutat Diego Gómez y el coordinador gastronòmic de Tus Noticias de la Ribera Miquel Font han presentat una edició en la qual participaran 26 restaurants de la Comunitat Valenciana i Catalunya.
En aquesta edició el concurs s’obri a la participació de huit associacions i entitats festives de la Ribera perquè conjuntament amb el concurs siga una festa gastronòmica popular, segons ha destacat l’alcalde Diego Gómez, que ha recordat la figura de Francisco José García com a promotor d’aquest plat tradicional.

Es repartiran vora 2.000 racions d’espardenyà gratuita entre els assistents.
El Jurat estarà format per reconeguts cuiners valencians, algun d’ells finalista en un important concurs gastronòmic nacional, a més de periodistes gastronòmics. El guanyador rebrà un premi de 3.000 euros, el segon classificat 1.500 euros i el tercer 1.000 euros.


L’espardenyà d’Alzira ha estat representada aquest any a Fitur amb el guanyador de l’any passat Ca Agustí, a més de participar en la fira Gastrònoma i pròximament estarà a la cuina del Congrés dels Diputats a Madrid segons ha anunciat l’alcalde.


Els establiments que participaran en aquesta edició son Ca Agustí (Sueca), Picanterra (Cullera)
Val i 15 (Alginet), L’Alfàbega (Alginet), L’Alqueria del Pou (València), Miguel y Juani (l’Alcúdia),
Bon Aire (el Palmar), La Granja (Sueca), Gambrinus (Setaigües), Hotel Lluna (Alzira), Honoo ( València), Tastem (València), Mesón Tous (Tous), Avd. 2.0 (Massamagrell), L’Espardenyot (Carcaixent), Ros Estudio (Llombai), Sandra (València), La Orza (Xiva), Bon Estar (València),
Sequial 2.0 (Sueca), La Visteta (Barx), Arnadí (Alzira),Eventos Cancela (Sueca), Grupo Xàtiva (Barcelona), El Flote (Castelló) i La Càbila (València).

Leave a reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *