IOGURT AMB POMA CARAMEL.LITZADA. UN POSTRE MOLT REFRESCANT

Avui vos duc un postre refrescant i molt cremós. Vos deixe un postre ideal i lleuger que te´l menjes sense adonar-te. La base es de galleta triturada i després amb unes pomes caramelitzades li donem un toc dolç per a contrastar amb l´acidesa del iogurt. També podem utilitzar altres fruites. 


ELS

INGREDIENTS (4 persones)100 g de galletes Maria

4 iogurts naturals

4 pomes Golden o Reineta

1/2 llima

1/2 taronja

40 g de sucre moreno

60 g de mantequilla

EL 
PROCÉS


1- Triturem les galletes i les repartim en els gots de vidre. Tenim que batre els iogurts amb unes varilles amb la meitat del sucre i unes gotes d’essència de vainilla fins que veiem que queden cremosos. Repartim la mescla en els gotets de vidre sobre de la galleta.

2- Seguidament pelem les pomes i les tallem en xicotets quadres. Exprimim el suc de llima i de taronja. 

A continuació en una paella desfem la manteca i afegim la poma trossejada. Empolvoregem la resta de sucre i deixem que caramelitze durant un parell de minuts aproximadament.

Deixem refredar i quan estiga temperat incorporem la poma sobre dels respectius gotets de vidre. També podeu afegir una miqueta de melmelada de fresa. El contrast del dolç amb el iogur es increïble.


Ja tenim a punt aquest postre tan lleuger i ple de contrastos.
POSTRE DE YOGUR Y MANZANA CARAMELIZADA

INGREDIENTES (4 personas)

100 g de galletas María

4 yogures naturales

4 manzanas Golden o Reineta

1/2 limón

1/2 naranja

40 g de azúcar moreno

60 g de mantequilla


EL PROCESO

1- Trituramos las galletas y las repartimos en los vasos de cristal. Batimos los yogures con unas  con la mitad del azúcar y unas gotas de esencia de vainilla con unas varillas hasta que veamos que quedan cremosos. Repartimos la mezcla en los vasitos de cristal encima de la galleta.

2- Seguidamente pelamos las manzanas y las cortamos en  pequeños cuadros. Exprimimos el zumo de limón y de naranja. A continuación en una sartén derretimos la mantequilla y añadimos la manzana troceada. Espolvoreamos el resto de azúcar y dejamos que caramelice durante un par de minutos aproximadamente. Dejamos enfriar y cuando esté templado incorporamos la manzana encima de los respectivos vasitos de cristal. 

Ya tenemos listo este postre tan ligero y lleno de contrastes.
Leave a reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *