I CONCURS GASTRONÒMIC SABORS DEL MÓN. RESUM DE LA JORNADA

Ahir es va celebrar el I Concurs Gastronòmic “Sabors del Món” en Alcàsser. Una iniciativa fantàstica en la que han participat nombrosos veïns del poble. Una iniciativa que a la vegada preten difondre les elaboracions culinaries de totes les cultures que conviuen en Alcàsser. Un concurs que tenía dos modalitats, dolç i salat. En el concurs hem pogut tastar receptes molt originals, amb sabors tradicionals, amb textures i olors que ens han trasportat arreu del món. 

El jurat ha estat format per 2 representants de l´AECA (Associació de Empresaris i Comercians d´Alcàsser), 1 representant dels Clavaris de bous 2015, 2 representants de la Mostra Sabers i Sabors 2015, 1 representant dels venedors del Mercat Municipal, 1 representant del restaurant k-anròs, 1 representant dels pastissers del poble i un servidor com a blogger gastronòmic. 

S´han valorat aspectes com la textura, el sabor i el aroma, la dificultat, la presentació i la originalitat. Després de tastar les receptes i valorar els diferents aspectes, hem fet la valoració final per obtindre els guanyadors. Tots els participants han fet una gran feina. RECEPTES SALADES


1er premi

Records d´India.

2on premi
Entrants variats

3er premi

Steak Tartare

RECEPTES DOLÇES

1er premi

mini tarta de chocolate
Mini tarta de chocolate


2on premi
Magrana d´Alcàsser


3er premi
Dalí i Gloria
Finalistes

Ara vos mostrem la resta de participans que també han fet unes receptes fantàstiques.Pistela con pollo y almendras

Pastel hormiguero
Tarta de tres chocolates
Brioche
Leave a reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *