I CONCURS GASTRONÒMIC "SABORS DEL MÓN" EN ALCÀSSER

T´agrada cuinar? Eres el cocinitas de la casa? El proper diumenge 25 d´octubre se celebra el I concurs gastronòmic “Sabors del Món”. Un concurs que tindrà lloc al Mercat Municipal d’Alcàsser a les 11h del matí, aprofitant la celebració de la XI Mostra Agroalimentaria i Comercial “Sabers i Sabors”. 

Un concurs obert a tot aquell que li agrade cuinar. Un concurs que vol coneixer la cuina de les diferents cultures que conviuen a la nostra regió. Un concurs gastronòmic intercultural que vol enriquir els nostres paladars. El concurs tindrà dues modalitats.  Receptes dolçes i salades. Entre els participants es triaràn les tres millors receptes. A la part de dalt podeu vore les bases del concurs. 

Teniu fins al 20 d´octubre per a inscriure-vos. No es condició necessària ser del poble per participar. Està obert a tothom. A que estas esperant? Apunta´t

                                                                __________________

Te gusta cocinar? ¿Eres el cocinitas de la casa? El próximo domingo 25 de octubre se celebra el I concurso gastronómico “Sabores del Mundo”. Un concurso que tendrá lugar en el Mercado Municipal de Alcàsser aprovechando la celebración de la XI Muestra Agroalimentaria y Comercial “Sabers i Sabors”. 

Un concurso abierto a todo aquel que le guste cocinar. Un concurso que desea conocer la cocina de las diferentes culturas que conviven en nuestra región. Un concurso gastronómico intercultural que quiere enriquecer nuestros paladares. El concurso tendrá dos modalidades. Recetas dulces i saladas. Entre los participantes se elegirán las tres mejores recetas. En la parte de arriba podéis ver las bases del concurso. 

Tenéis hasta el 20 de octubre para inscribiros. No es condición necesaria ser de Alcàsser para participar. ¿A qué estas esperando? Apúntate ya!

Leave a reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *