GALLETES COOKIS PER ALS REIS MAGS. LA CUINA DE JULIA


Esta vegada Julia és la protagonista. Esta vegada Julia ha volgut cuinar per als reis mags. Aquestos Nadals hem preparat unes galletes per als reis mags. Cal tindre en compte que la nit de reis, davall l´arbre de Nadal, els xiquets deixen menjar i beguda per als reis i els camells. Així que vam pensar deixar-li unes galletes fetes per nosaltres mateix.
Després de buscar un poquet per la red, vam decidir fer unes cookies fantàstiques. Una recepta prou sencilla i sense masa complicacions, de manera que els xiquets també poden participar. A més a més, després Julia se la tenia que preparar per poder explicar-la a Radio València Cadena Ser, al programa de La Llavor en la secció de cuina anomenada El RebostINGREDIENTS

115 g de mantequilla

115 g de sucre blanc

115 g de sucre moreno

1 ou

1 culleradeta d´esència de vainilla

250 g de farina
1 cuderadeta de Maizena

1/2 culleradeta de bicarbonato

1/2 culleradeta de sal

1/2 tasa de nous

1/2 tasa de pepites de xocolate


PROCÉS

Precalentem el forn a 170ºC. Agafem un bol i posem la mantequilla a temperatura ambient amb el sucre blanc i el sucre moreno.

Remenegem tots aquestos ingredients amb una espàtula o batidora fins que es fa una pasta.

La masa
perles de xocolate
farina
nous
Agafem l´ou i l´esència de vainilla. Remenegem altra vegada fins a que estiga tot ben mesclat. Ara afegim a la mescla la farina, la maizena, el bicarbonato i la sal. Ho mesclem tot.

Per últim afegim les pepites de xocolate i les nous. Tot ben mesclat.

Fem boletes del tamany aproximat de 3 cm de diàmetre. Les xafem amb la forma d´una galleta i les deixem una hora al frigorific.


Per últim, per acabar les fiquem al fon a 170ºC entre els 15-18 minuts.

Leave a reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *