ENSALADA AMB MAGRANA, FORMATGE BLAU I FRUITS SECS. DE TEMPORADAAprofitant que estem en època de magranes, aquesta setmana vos presente una ensalada plena de contrastos. La magrana és una fruita que s’està introduint a la zona de llevant com a alternativa a la taronja amb molta força. D’ella s’obtenen cosmètics, cremes, sucs, etc. que es destinen a tot Europa. Ací ja es comença a comercialitzar a les cooperatives, la qual cosa vol dir que ja hi ha una alta producció.

INGREDIENTS

Fulles d´encisam variades 

1/2 magrana

Formatge blau (Stilton, Cabrales, Gamoneu, etc,)

Fruits secs (cacau i pipes pelades)

1 tomata de pera

Oli d´oliva verge 

Sal

Reducció de magrana


Per preparar-la tan sols necessitem fulles d’encisam variades, una tomateta trossejada, mitja magrana, cacaus i pipes. Posem en un bol tots els ingredients i afegim oli, un pessic de sal i el formatge blau. Finalment afegim la reducció del suc de la magrana per damunt de la ensalada. Segur que vos encantarà.

Per a fer una reducció exprimim una magrana i afegim el suc de mitja llima per evitar que s´oxide. Després amb una paelleta es posa a calfar. Afegim dos culleraes soperes de sucre i ho deixem bullir durant uns 5 minuts a foc mig-baix fins que vejam que comença a esperar. Remenegem sovint. 

Ara tan sols ens queda afegir-ho a l’ensalada. Li donarà un toc especial.


Receptes senzilles en Rec&Rec Gastronòmic

Leave a reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *